Kuchařské recepty pro každého

Labužnické rybí filé

Potřebujeme tyto suroviny:
600 g rybího filé
100 g anglické slaniny
80 g tvrdého sýra
2 dcl mléka
hladká mouka
3 vejce
sůl
pepř
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Filé nakrájíme na plátky, osolíme a namočíme do mléka.
Pak jej osmahneme.
Anglickou slaninu nakrájíme na tenké plátky a osmahneme.
Do zapékací mísy klademe střídavě vrstvu opečené slaniny a vrstvu opečeného filé, vše zalijeme směsí, kterou připravíme tak, že strouhaný sýr smícháme s vejci, přidáme sůl, pepř a vše vyšleháme.
Zalité filé přikryjeme a dáme zapéct do předehřáté trouby.
Labužnické rybí filé
Labužnické rybí filé