Kuchařské recepty pro každého

Kuřecí fašírka

Potřebujeme tyto suroviny:
600 g zbytku vařeného nebo pečeného kuřecího masa
30 g cibule
2 housky
1,5 dcl mléka
2 vejce
40 g oleje
mletý pepř
hořčice
sůl
majoránka
30 g strouhanky
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Drůbeží maso umeleme na masovém mlýnku.
Housku namočíme do mléka, vymačkáme, také umeleme na mlýnku a přidáme k masu.
Cibuli zpěníme na troše oleje, přidáme k masu, přidáme také vejce a okořeníme.
Dále přidáme hořčici, sůl, majoránku a dobře promícháme.
Vypracujeme fašírku, kterou obalíme ve strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji.
Podáváme s různě upravenými bramborami.
Kuřecí fašírka
Kuřecí fašírka