Kuchařské recepty pro každého

Karlovarský guláš

Potřebujeme tyto suroviny:
750 g hovězího masa
2 cibule
5 lžic oleje
sůl
1 lžička mleté papriky
1 l vývaru
3 lžíce světlé instantní jíšky
200 ml smetany
zelená petrželka
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání opečeme ze všech stran.
Pak ho osolíme, poprášíme mletou paprikou, zamícháme, zalijeme vývarem a přikryté pokličkou dusíme.
Až je maso téměř měkké, přidáme jíšku, přilijeme smetanu a dusíme doměkka.
Na konec do karlovarského guláše vmícháme nasekanou zelenou petrželku.
Karlovarský guláš
Karlovarský guláš