Kuchařské recepty pro každého

Karbanátky plněné hermelínem

Potřebujeme tyto suroviny:
400 g mletého masa
125 g hermelínu
1 vejce
1 starší houska
1 cibule
3 lžíce oleje
sůl
pepř
mletá paprika
majoránka
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Housku namočíme do studené vody.
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji.
K mletému masu přidáme vejce, osmahnutou cibuli a vymačkanou housku, osolíme, opepříme a ochutíme paprikou a majoránkou a řádně promícháme.
Z hermelínu odkrojíme 4 kostky, zbytek nakrájíme na plátky.
Ze směsi vytvarujeme karbanátky, do nich vmáčkneme sýrové kostky a karbanátky osmahneme na oleji z obou stran.
Při podávání karbanátky posypeme plátky hermelínu.
Karbanátky plněné hermelínem
Karbanátky plněné hermelínem