Kuchařské recepty pro každého

Kančí guláš s oreganem

Potřebujeme tyto suroviny:
700 g kančího masa
500 g cibule
3 stroužky česneku
2 lžíce sádla
1 vrchovatá lžička sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
1 lžíce oregana
sůl
vývar z kostky
2 -3 lžíce tmavé instantní jíšky
2 lžíce zavařených brusinek
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky.
Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky a orestujeme na rozpáleném másle v kastrolu.
Jakmile zesklovatí, přidáme nakrájené maso a také orestujeme.
Přidáme sůl a koření, promícháme a zalijeme vývarem z kostky.
Dusíme pod pokličkou na mírném příkonu tepla, až je maso měkké.
Potom vmícháme instatní jíšku a jakmile se trochu provaří, vmícháme ještě do omáčky 2 lžíce brusinek.
Kančí guláš s oreganem
Kančí guláš s oreganem