Kuchařské recepty pro každého

Jehněčí na česneku s brambory a špenátem

Potřebujeme tyto suroviny:
350 g libového jehněčího masa
400 g brambor
800 g špenátu
40 g cibule
40 ml mléka
1 vejce
8 stroužků česneku
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Jehněčí maso dusíme ve vodě s jemně nakrájenou cibulí a 4 stroužky česneku.
Až je maso skoro měkké, přidáme brambory nakrájené na kostičky a dusíme do měkka.
Dochutíme zbylým česnekem.
Špenát spaříme, necháme okapat, nasekáme a v troše vody dusíme.
Pak přidáme cibuli a dusíme dalších cca 5 minut.
Nakonec přidáme vejce rozšlehané s mlékem a necháme srazit.
Jehněčí na česneku s brambory a špenátem
Jehněčí na česneku s brambory a špenátem