Kuchařské recepty pro každého

Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou

Potřebujeme tyto suroviny:
60 dkg jehněčí kýty
10 dkg červených fazolí
15 dkg zelených paprik
1 lžíce hladk mouky
1 cibule
5 dkg fazolových lusků
2 lžíce oleje
1 lžíce protlaku
sůl
pepř
drcený kmín
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Jehněčí kýtu nakrájíme na menší kostky.
Fazole uvaříme zvlášt.
Oloupanou cibuli nakrájíme a necháme na oleji zhnědnout.
Přidáme maso, sůl, pepř a kmín, rajský protlak a vše orestujeme.
Přlijeme trochu vody a dusíme až je maso měkké.
Nakonec vložíme nakrájenou zelenou papriku, uvařené fazole a lusky, zahustíme moukou, provaříme a dochutíme.
Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou
Jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou