Kuchařské recepty pro každého

Italský guláš

Potřebujeme tyto suroviny:
1 kg zadního hovězího masa
3 cibule
3 stroužky česneku
1 mrkev
2 pórky
3 rajčata
2 papriky
100 g čerstvých nebo sterilovaných hub
1 čerstvá nebo sušená pfeferonka
2 kostky hovězího bujónu
5 snítek petrželové natě
1 lžička dobromysli
2 lžíce kečupu
špetka soli a pepře
2 dl červeného vína
200 g oleje
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Nakrájíme nadrobno cibuli a česnek a na rozehřátém oleji je osmahneme dosklovita.
Mezitím nakrájíme na kostky hovězí maso a na česneku a cibuli je osmažíme.
Směs osolíme, opepříme, přidáme dobromysl a feferonku a chvíli opékáme.
Nakonec přidáme všechnu pokrájenou zeleninu s houbami, bujónové kostky, červené víno a kečup.
Podle potřeby ještě dolijeme vodu a dusíme pod poklicí doměkka.
Italský guláš