Kuchařské recepty pro každého

Huspenina (sulc)

Potřebujeme tyto suroviny:
1 vepřové koleno
půl vepřové hlavy
2 vepřové nožičky
1 cibule
100 g kořenové zeleniny
sůl
celý pepř
nové koření
bobkový list
ocet
voda
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Hlavu, nožičky a koleno dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme koření a vaříme.
Až je maso měkké, vyjmeme, obereme z kostí, nakrájíme nadrobno a dáme do hrnce.
Vývar scedíme, nalijeme na maso a kůžičky, přidáme nakrájenou zeleninu a přivedeme k varu.
Potom přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a ocet, promícháme, nalijeme do forem a necháme ztuhnout.
Huspenina (sulc)
Huspenina (sulc)