Kuchařské recepty pro každého

Houby s vepřovými játry

Potřebujeme tyto suroviny:
800 g hub
300 g vepřových jater
60 g oleje
40 g hladké mouky
40 g rajčatového kečupu
sůl
pepř
zelená petrželka
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Houby očistíme a nakrájíme na plátky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.
Na pánvi na oleji zpěníme cibuli, vmícháme papriku, přidáme houby, kmín a dusíme, až se tekutina odpaří.
Přidáme nakrájená játra, zaprášíme moukou, lehce osmahneme, podlijeme trochou vody, vmícháme kečup a ještě podusíme.
Nakonec vše osolíme a opepříme, vmícháme nasekanou zelenou petrželku a podáváme.
Houby s vepřovými játry
Houby s vepřovými  játry