Kuchařské recepty pro každého

Hermelínový koktejl II

Potřebujeme tyto suroviny:
2 smetanové Hermelíny
1 cibule šalotka
400 g sterilované zeleniny ve slaném nálevu
3 lžíce jemného kečupu
3 lžíce bílého jogurtu
2 lžíce citrónové šťávy
špetka cukru
špetka čerstvé máty
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Sterilovanou okapanou zeleninu rozdělíme do sklenic, přidáme na kostičky krájený smetanový sýr a doplníme cibulí šalotkou nakrájenou na jemné prstence.
Z kečupu, jogurtu, citrónové šťávy a cukru připravíme zálivku, kterou přelijeme porce ve sklenicích a necháme vychladnout.
Podáváme ozdobené s čerstvou mátou.
Hermelínový koktejl II
Hermelínový koktejl II