Kuchařské recepty pro každého

Guláš po horňácku

Potřebujeme tyto suroviny:
60 dkg vepřového ramínka
2 cibule
1 konzerva červených fazolí v nálevu
1 10° pivo
1 zakysaná smetana
olej
1 lžíce sladké papriky
sůl
pepř
česnek
kmín
1 lžíce hladké mouky
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a nakrájené maso a prudce osmahneme.
Pak osolíme, opepříme a okmínujeme, podlijeme trochou piva a dusíme doměkka.
Podle potřeby podléváme zbylým pivem.
Před dokončením přidáme prolisovaný česnek a scezené fazole.
Nakonec přidáme kelímek zakysané smetany a znovu krátce na mírném ohni povaříme.
Guláš po horňácku
Guláš po horňácku