Kuchařské recepty pro každého

Filé pečené se smetanou a hořčicí

Potřebujeme tyto suroviny:
600 g rybího filé
0,25 l sladké smetany
2 lžíce hořčice
40 g másla
sůl
pepř
1 lžička citrónové šťávy
petrželová nať
tuk
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Filé nakrájíme na plátky a rozložíme do vymazané zapékací misky tak, aby se nepřekrývaly.Navrch je osolíme, opepříme a poklademe máslem.
Do smetany zašleháme hořčici, přidáme lžíci sekané petrželky, citrónovou šťávu, zamícháme a lžící naléváme na filé.
Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut.
Filé pečené se smetanou a hořčicí
Filé pečené se smetanou a hořčicí