Kuchařské recepty pro každého

Fazolová polévka

Potřebujeme tyto suroviny:
1 kg krůtího masa
2 lžíce oleje
250 g brambor
425 ml konzervovaných rajčat
100 g nakládaných bílých fazolí
100 g zavářkových těstovin
sůl
pepř
majoránka
1 l vývaru ze slepičího bujónu
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso nakrájíme na kostičky.
V hrnci rozpálíme olej, maso na něm krátce orestujeme a přelijeme ho vývarem.
Vaříme asi 45 minut.
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Spaříme a oloupeme rajčata.
Nakrájíme je na kostičky.
Fazole slijeme a vše dáme asi po 30 minutách k masu.
V osolené vodě uvaříme těstoviny.
Slijeme je a propláchneme.
Dáme je do polévky, osolíme, opepříme a přidáme majoránku.
Fazolová polévka