Kuchařské recepty pro každého

Fazole s bramborami a pikantní klobásou

Potřebujeme tyto suroviny:
250 g bílých fazolí
2 klobásy
3 brambory
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce másla
sůl
pepř
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Fazole uvaříme v papiňáku (10 minut).
Mezitím nakrájíme brambory a klobásu na kostičky.
Z másla, hladké mouky a špetky soli připravíme jíšku, kterou necháme vychladnout.
Po 10 minutách otevřeme papiňák, přidáme k fazolím brambory a vaříme dalších 10 minut.
Až jsou fazole a brambory uvařené, přidáme studenou jíšku, klobásu, sůl, pepř a ještě chvíli povaříme.
Fazole s bramborami a pikantní klobásou
Fazole s bramborami a pikantní klobásou