Kuchařské recepty pro každého

Dušená ryba se smetanovou omáčkou a hřiby

Potřebujeme tyto suroviny:
600 g ryby
2 lžíce nakrájených hřibů
1 lžíce cibule
2 lžíce másla
sůl
2 dcl zakysané smetany
1 lžíce petrželové natě
1 citrón
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Upravenou rybu osolíme, pokapeme citrónem a na pánvi na rozpuštěném másle přikryté dusíme asi 5 minut.
Pak ryby vyndáme a uchováme v teple.
Do výpeku dáme nakrájenou cibuli, hřiby, petrželovou nať a dusíme do měkka.
Pak přilijeme zakysanou smetanu a povaříme.
Rybu podáváme politou smetanovou omáčkou.
Dušená ryba se smetanovou omáčkou a hřiby
Dušená ryba se smetanovou omáčkou a hřiby