Kuchařské recepty pro každého

Drůbeží maso v alobalu

Potřebujeme tyto suroviny:
500g drůbežího masa
750g nových brambor
150g žampionů
200g cibule
100ml bílého vína
tymián
bazalka
špetka chilli
zázvor,černý pepř
sůl
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Cibuli nakrájíme na kolečka a na troše oleje krátce osmahneme, přidáme koření a až začne vonět, vše odstavíme.
Brambory oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme a rozložíme na připravený alobal.
Maso naklepeme, osolíme a položíme na vrstvu brambor.
Na maso rozložíme na plátky rozkrájené žampiony, a vše zalijeme vínem.
Poté přidáme směs z pánve a alobal dobře uzavřeme.
Pečeme asi třičtvrtě hodiny.
Drůbeží maso v alobalu
Drůbeží maso v alobalu