Kuchařské recepty pro každého

Drůbeží játra na pikantní způsob

Potřebujeme tyto suroviny:
600 g drůbežích jater
1 vejce
1 lžíce Solamylu
sůl
pepř
2 chilli papričky
3 lžíce oleje
glutasol
1 lžíce ostré hořčice
2 lžíce červeného vína
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Drůbeží játra nakrájíme na menší kousky a promícháme s rozšlehaným vejcem, rozmočeným Solamylem, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nasekanými chilli papričkami, znovu promícháme a necháme odležet 20 minut.
Potom játra dáme do rozehřátého oleje a smažíme.
Až budou játra měkká, přidáme glutasol, hořčici, podlijeme červeným vínem a ješte chvíli podusime.
Podáváme teplé.
Drůbeží játra na pikantní způsob
Drůbeží játra na pikantní způsob