Kuchařské recepty pro každého

Ďábelský ocásek

Potřebujeme tyto suroviny:
300 g vepřové kýty
1 malá salátová okurka
1-2 ks feferonky,1 cibule
1 malý pórek
kečup
2 rajčata
sojová omáčka
pepř
sůl
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, každý plátek ještě dvakrát prořízneme tak, aby na konci zůstal spojený, a upleteme z něj copánek.
Na konci sepneme špejlí.
Na pánvi rozpálíme olej a zprudka orestujeme copánky z obou stran.
Mezitím co maso restujeme, oloupeme si cibuli a na kolečka ji i s omytými rajčaty nakrájíme.
Na proužky nakrájíme očištěnou okurku a pórek.
Feferonky omyjeme a nakrájíme na kolečka.
Zeleninou zasypeme maso na pánvi, promícháme a společně ještě chvíli restujeme.
Ke konci přidáme kečup.
Ochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem.
Ďábelský ocásek
Ďábelský ocásek