Kuchařské recepty pro každého

Ďábelská hovězí polévka

Potřebujeme tyto suroviny:
300 g kuřecího masa
200 g hovězího předního bez kosti
200 g kořenové zeleniny (mrkev + celer + petržel)
100 g zelí
150 g pórku
1 cibule
20 g feferonky
20 g sušených hub
sůl
100 g oleje
1 vejce
50 g špaget
celý černý pepř
2 stroužky česneku
3 l vody
tabasco
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Hovězí maso dáme vařit do osolené vody spolu s celým pepřem a cibulí.
Po 2 hodinách přidáme kuřecí maso a očištěnou zeleninu.
Až je zelenina i maso uvařené, vývar přecedíme.
Zvlášť uvaříme nalámané špagety.
Sušené huby namočíme a povaříme.
Vařené maso nakrájíme na nudle.
Vejce necháme srazit ve vývaru, přidáme uvařené nakrájené maso, špagety, česnek rozetřený se solí, vařené houby a nadrobno nakrájené feferonky.
Uvařenou zeleninu nakrájíme, osmahneme na oleji a vložíme do polévky.
Nakonec dochutíme tabaskem a můžeme podávat.
Ďábelská hovězí polévka