dabelska-hovezi-polevka
Ďábelská hovězí polévka

Ďábelská hovězí polévka


Potřebujeme tyto suroviny:
• 300 g kuřecího masa
• 200 g hovězího předního bez kosti
• 200 g kořenové zeleniny (mrkev + celer + petržel)
• 100 g zelí
• 150 g pórku
• 1 cibule
• 20 g feferonky
• 20 g sušených hub
• sůl
• 100 g oleje
• 1 vejce
• 50 g špaget
• celý černý pepř
• 2 stroužky česneku
• 3 l vody
• tabasco
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Hovězí maso dáme vařit do osolené vody spolu s celým pepřem a cibulí.
Po 2 hodinách přidáme kuřecí maso a očištěnou zeleninu.
Až je zelenina i maso uvařené, vývar přecedíme.
Zvlášť uvaříme nalámané špagety.
Sušené huby namočíme a povaříme.
Vařené maso nakrájíme na nudle.
Vejce necháme srazit ve vývaru, přidáme uvařené nakrájené maso, špagety, česnek rozetřený se solí, vařené houby a nadrobno nakrájené feferonky.
Uvařenou zeleninu nakrájíme, osmahneme na oleji a vložíme do polévky.
Nakonec dochutíme tabaskem a můžeme podávat.
zpět na seznam receptů