Kuchařské recepty pro každého

Černý houbový guláš

Potřebujeme tyto suroviny:
750 g hovězího masa na guláš
2 cibule
sádlo
4 kuličky černého pepře
2 dl černého piva
2 krajíce černého chleba
hrst sušených černých hříbků
kmín
bobkový list
sůl
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso na guláš nakrájíme na větší kostky.
Cibuli oloupeme a pokrájíme.
V hrnci osmahneme na sádle cibuli a přidáme maso.
Orestujeme ze všech stran, osolíme, přidáme černý pepř a bobkový list, špetku kmínu a zalijeme černým pivem.
Přidáme předem ve vodě namočené sušené houby, dolijeme vodu asi tak 2 cm nad maso a přidáme 2 krajíce černého chleba.
Vaříme, dokud maso není měkké.
Černý houbový guláš
Černý houbový guláš