Kuchařské recepty pro každého

Bramborový salát s květákem a kuřecím masem

Potřebujeme tyto suroviny:
300 g brambor
200 g květáku
150 g vařeného nebo uzeného kuřecího prsíčka
2 velké mrkve
1 celer
80 g hrášku (nejlépe čerstvého)
1 menší cibule
80 g kukuřice
200 ml tatarské omáčky
čerstvé bylinky (bazalka
rozmarýn
šalvěj
zelená petrželka
pažitka apod.)
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Brambory, mrkev a celer uvaříme a nakrájíme na kostky.
Květák a hrášek krátce spaříme (musí zůstat křupavé) a květák pokrájíme na kousky.
Cibuli nakrájíme na kostičky, kuřecí maso na tenčí proužky.
Vše smícháme, přidáme kukuřici a tatarskou omáčku, opatrně promícháme a dochutíme bylinkami.
Bramborový salát s květákem a kuřecím masem
Bramborový salát s květákem a kuřecím masem