argentinska-fazolova-polevka
Argentinská fazolová polévka

Argentinská fazolová polévka


Potřebujeme tyto suroviny:
• 230 g barevných fazolí
• 2 l drůbežího vývaru
• 500 g rajčatového protlaku
• 100 g slaniny
• 100 g cibule
• 4 stroužky česneku
• 100 g celeru
• 100 g mrkve
• 200 g rajčat
• drcený pepř
• chilli papričky
• oregano
• mletá paprika
• tymián
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Předem namočené fazole uvaříme v drůbežím vývaru doměkka.
Pak přidáme rajský protlak a vaříme ještě 5 minut.
Na slanině nakrájené na kostičky orestujeme nakrájenou cibuli, nastrouhanou mrkev a celer, pak přidáme nakrájená rajčata, orestujeme a přidáme do polévky.
Dochutíme čerstvým kořením.
zpět na seznam receptů